Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο καυγάς είναι για το πάπλωμα...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Ε, ΟΧΙ! Αδικούν τον εαυτό τους και τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει ως σήμερα Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ με τον καυγά που πήγαν και στήσανε...

Ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Παπαθανασίου, και η «ομόλογός» του στο ΠΑΣΟΚ, Λ. Κατσέλη, αλληλοκατηγορήθηκαν για ...μη στήριξη των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Πού πήγε το πακέτο των 28 δισ. προς τις τράπεζες, ρωτάει το ΠΑΣΟΚ! Είχε την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το σχέδιο ... πώς τολμάτε να το κρίνετε, απαντά η κυβέρνηση.

Εμείς πάντως επιμένουμε: Τόσα χρόνια και οι δύο δίνουν ...τα ρέστα τους στην ενίσχυση των επιχειρήσεων. Φοροαπαλλαγές, απαλλαγή από τις ασφαλιστικές εισφορές, πολιτικές λιτότητας, συλλογικές συμβάσεις της πλάκας, κατάργηση δικαιωμάτων...

Είναι κρίμα να τσακώνονται για το μόνο πράγμα στο οποίο διαχρονικά διαπρέπουν!

(Φυσικά, όταν μιλάμε για «επιχειρήσεις» εννοούμε τις μεγάλες ΑΕ, γιατί, ως γνωστόν, δεν υπάρχει χώρος στο ....φαγοπότι για τους μικρομεσαίους. Δε φτάνουν για όλους τα ευρώ).

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εθνικό σχέδιο για τη στήριξη της αγροτικής οικονομίας και στην ΕΕ δε διεκδικούμε»! Μοιάζει με ατάκα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, πράγματι. Ομως, ...δεν είναι.

Ποιανού είναι; Του προέδρου του ΣΥΝ, Αλ. Τσίπρα, και αναφέρεται στα προβλήματα των ροδακινοπαραγωγών...

Προφανώς το κόμμα του πιστεύει ότι άμα ...διεκδικούσαμε ως χώρα στην Ευρωπαϊκή Ενωση θα ήταν αλλιώς τα πράγματα για τους μικρομεσαίους αγρότες.

Για κάτι κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που θέλουν να εξαφανίσουν σχεδόν όλους τους μικρομεσαίους αγρότες, έχουν ακούσει τίποτε άραγε; `Η δεν μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στον ευρωπαϊκό μας παράδεισο;

Αλλά ξεχάσαμε, για τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ η ΕΕ δεν είναι σχηματισμός προώθησης των συμφερόντων των μονοπωλίων. Μια ...ένωση κρατών είναι που μπορεί πάντα να γίνει φιλολαϊκή.


Παπαγεωργίου Βασίλης

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Νέες ρυθμίσεις εξυπηρέτησης του κεφαλαίου(2010-05-20 00:00:00.0)
Το φίλο τους... υποδύεται η κυβέρνηση(2006-09-01 00:00:00.0)
Ποντάρει στον καλό ΠΟΕ και την καλή ΚΑΠ...(2006-06-08 00:00:00.0)
Σύγκλιση ναι, αλλά προς τα κάτω(2004-05-26 00:00:00.0)
ΚΚΕ: Η ΜΟΝΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ(1996-09-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ